ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ

ΠΡΟΪΟΝ

{{item.title}}

ΚΩΔ: {{item.code}}

{{key}} {{value}}
Έχετε επιλέξει το μέγιστο αριθμό διαθέσιμων τεμαχίων.
Διαγραφή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΟΛΟ

{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}

ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ 'Η ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ;

Εάν έχετε κουπόνι ή δωροεπιταγή εισάγετε τον κωδικό εδώ.

{{errors.coupon}}

ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ {{order.discounted_cost}}

<SPAN CLASS="TRANSLATION_MISSING" TITLE="TRANSLATION MISSING: EL.SHARED.HEADER.MINI_CART.TEXT_COUPON_DISCOUNT">TEXT COUPON DISCOUNT</SPAN> {{order.extra_discount}}

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: {{order.shipping_cost}}

ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: {{order.payment_cost}}

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ {{order.final_cost}}

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

{{totalQuantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝ

ΠΡΟΪΟΝ

{{product.title}}

ΚΩΔ: {{product.code}}

Δεν υπάρχουν προϊόντα στην λίστα των αγαπημένων σας.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή, προκειμένου να σας στείλουμε οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Γνωρίστε μας

Με την προσφορά μας στον τομέα των βιδών από το 1970 έως και σήμερα, η εταιρεία μας N.K.F. ΑΦΟΙ ΔΑΜΙΓΟΥ Α.Ε. έχει εδραιωθεί μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου της. Εξυπηρετούμε περισσότερους από 3000 πελάτες μεταξύ των οποίων διυλιστήρια, ναυπηγεία, δημόσιοι οργανισμοί, κατασκευαστικές εταιρείες και μεγάλες βιομηχανίες της χώρας.

Προτεραιότητα μας είναι η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας μέσα από την επαφή μας με την αγορά και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να κατορθώνουμε να εξυπηρετούμε πλήρως υπάρχοντες και νέους πελάτες καθώς και να φροντίζουμε έγκαιρα για την κάλυψη δυνητικών μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς.

Συνειδητοποιώντας μάλιστα την αναγκαιότητα και την επέκταση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας και της πράσινης ανάπτυξης, έχουμε επεκτείνει τα προϊόντα μας πέρα από τις ειδικές βίδες για τη στήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων, και σε κάθε απαραίτητο εξάρτημα για τη στήριξη, την σύνδεση και την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, οικιακών ή και επαγγελματικών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας παραμένει η ίδια από την ίδρυσή της: Υψηλή ποιότητα, καινοτομία, άμεση διαθεσιμότητα και χαμηλό κόστος.