ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ

ΠΡΟΪΟΝ

{{item.title}}

ΚΩΔ: {{item.code}}

{{key}} {{value}}
Έχετε επιλέξει το μέγιστο αριθμό διαθέσιμων τεμαχίων.
Διαγραφή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΟΛΟ

{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}

ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ 'Η ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ;

Εάν έχετε κουπόνι ή δωροεπιταγή εισάγετε τον κωδικό εδώ.

{{errors.coupon}}

ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ {{order.discounted_cost}}

<SPAN CLASS="TRANSLATION_MISSING" TITLE="TRANSLATION MISSING: EL.SHARED.HEADER.MINI_CART.TEXT_COUPON_DISCOUNT">TEXT COUPON DISCOUNT</SPAN> {{order.extra_discount}}

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: {{order.shipping_cost}}

ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: {{order.payment_cost}}

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ {{order.final_cost}}

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

{{totalQuantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝ

ΠΡΟΪΟΝ

{{product.title}}

ΚΩΔ: {{product.code}}

Δεν υπάρχουν προϊόντα στην λίστα των αγαπημένων σας.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή, προκειμένου να σας στείλουμε οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά που τα συνόδευαν.

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που η παραγγελία είχε πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα που είχε χρησιμοποιηθεί εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που η παραγγελία είχε πληρωθεί με αντικαταβολή, θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ώστε να προχωρήσουμε σε επιστροφή των χρημάτων εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Συστήνουμε να πραγματοποιείτε προσεκτικό έλεγχο της κατάστασης των προϊόντων και της συσκευασίας τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή αστοχίες (π.χ. φθαρμένη συσκευασία, σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.). 

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα και τον τρόπο επιστροφής τους και μέσω email.